A TIP-TOP ’92 MEGVÉDTE BAJNOKI CÍMÉT AZ ICO FOCIKUPÁN

2017. szeptember 30-án, immár negyedszer rendeztük meg az ICO LABDARÚGÓ TORNÁT, amelyen a TIP-TOP ’92 megvédte bajnoki címét és újabb 2 évre hazavihette az ICO Vándorkupát.

Az idei bajnokságban 6 csapat mérte össze erejét, maximális sportszerűség, magas színvonalú futball  és  Mindenki részéről a győzni akarás vágya mellett. A döntőben nem csak a csapatok nevei ismétlődtek 2015-höz hasonlóan, hanem az eredmény is:
TIP-TOP ’92 – I-COM: 4-0.

A különböző cégek játékosai és szurkolói a meccsek szünetében és a mérkőzések alatt közösen buzdították  a többi csapatot, jókat beszélgettek, megismerhették egymás családját és nagyokat nevettek, nem külön-külön, hanem együtt. Mindeközben a gyerekek rajzoltak, labdáztak és feszülten figyelték a pályán zajló eseményeket.

A papír és írószer szektorban egyedülálló esemény trófeáját, az ICO Kupát Kenyeres Imre, a Vidi utánpótlás sportigazgatója adta át a győztesnek. Az ICO Kupa résztvevő csapatai megválasztották a torna legjobb kapusát és mezőnyjátékosát, akik a gólkirállyal egyetemben szintén díjazásban részesültek.

Legjobb mezőnyjátékos: Nagy Attila (ICO)
Legjobb kapus: Vladár Zoltán (PÁTRIA)
Gólkirály: Domoszlai László (TIP-TOP ’92) 5 gól

A játékosoknak és szurkolóknak egyaránt gratulálunk!

A helyosztó mérkőzések eredményei:
Döntő: TIP-TOP ’92 – I-COM | 4:0
3. helyért: APIS – ICO | 3:7
5. helyért: PÁTRIA – VECTRA LINE | 1:4

Minden csapatnak köszönjük a részvételt és a lelkes játékot, a győzteseknek és a díjazottaknak még egyszer gratulálunk!